Impresariat

Colaboram indeaproape cu artistii nostrii pentru a-i aduce cat mai aproape de sufletul dumneavoastra atat pe micile ecrane ale televizoarelor (videoclipuri, showri si emisiuni TV, etc.) cat si live chiar in orasul dumneavoastra la concerte, petreceri, nunti, botezuri si alte evenimente.

Organizare Evenimente

PitMar Music Company va pune la dispozitie artistii vostri preferati in cadrul unor evenimente precum spectacole, nunti, botezuri, zile onomastice si de nastere, emisiuni TV, etc, in tarile:

Romania

Spania

Italia

Pentru a stabili un eveniment apelati la una din metodele de contact in functie de zona in care doriti, puse la dispozitie pentru dumneavoastra pe pagina de CONTACT.

Promovare Tinere Talente

Cautam tinere talente pentru a le promova calitatile muzicale alaturi de echipa de artisti experimentati ce-o avem in colaborare si pentru a-i conduce spre dumul unei cariere muzicale de succes.
Nume precum Madalin Scripcaru si Valentin Ionescu s-au alaturat deja echipei, urmand ca impreuna sa incepem o frumoasa colaborare catre culmile succesului muzical si artistic.
Aplica pentru a intra in legatura cu noi pe pagina de TINERE TALENTE